Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3221
Title: การศึกษาปัญหาคุณภาพและการจัดทำแนวทางการจัดการคุณภาพแปรรูปอาหารกลุ่ม ผลิตภัณฑ์หนึ่งตำบลหนึ่งผลิตภัณฑ์น้ำตาลสดบรรจุขวด
Other Titles: Studying Quality Problems and procesing quality management system of Food Industry for suger can product
Authors: กฎเกณฑ์ มูลขำ
Keywords: น้ำตาลสด -- บรรจุภัณฑ์
โครงการหนึ่งตำบลหนึ่งผลิตภัณฑ์
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยนเรศวร
URI: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3221
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
title.pdf50.17 kBAdobe PDFView/Open
abstract.pdf54.13 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf60.6 kBAdobe PDFView/Open
chapter1.pdf61.14 kBAdobe PDFView/Open
chapter2.pdf686.78 kBAdobe PDFView/Open
chapter3.pdf48.85 kBAdobe PDFView/Open
chapter4.pdf852.39 kBAdobe PDFView/Open
chapter5.pdf56.12 kBAdobe PDFView/Open
references.pdf11.66 kBAdobe PDFView/Open
appendix.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.