Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3221
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกฎเกณฑ์ มูลขำ-
dc.date.accessioned2021-08-19T05:49:32Z-
dc.date.available2021-08-19T05:49:32Z-
dc.date.issued2547-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3221-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectน้ำตาลสด -- บรรจุภัณฑ์en_US
dc.subjectโครงการหนึ่งตำบลหนึ่งผลิตภัณฑ์en_US
dc.titleการศึกษาปัญหาคุณภาพและการจัดทำแนวทางการจัดการคุณภาพแปรรูปอาหารกลุ่ม ผลิตภัณฑ์หนึ่งตำบลหนึ่งผลิตภัณฑ์น้ำตาลสดบรรจุขวดen_US
dc.title.alternativeStudying Quality Problems and procesing quality management system of Food Industry for suger can producten_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
title.pdf50.17 kBAdobe PDFView/Open
abstract.pdf54.13 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf60.6 kBAdobe PDFView/Open
chapter1.pdf61.14 kBAdobe PDFView/Open
chapter2.pdf686.78 kBAdobe PDFView/Open
chapter3.pdf48.85 kBAdobe PDFView/Open
chapter4.pdf852.39 kBAdobe PDFView/Open
chapter5.pdf56.12 kBAdobe PDFView/Open
references.pdf11.66 kBAdobe PDFView/Open
appendix.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.