Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/649
Title: | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ผลของกระบวนการทำแห้งต่อกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของผลิตภัณฑ์สาหร่ายเทาน้ำอบแห้ง |
Other Titles: | ผลของกระบวนการทำแห้งต่อกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของผลิตภัณฑ์สาหร่ายเทาน้ำอบแห้ง Optimization of drying process on antioxidant activities of dried spirogyra (Spirogyra spp.) |
Authors: | นิติพงศ์ จิตรีโภชน์ กมลวรรณ โรจน์สุนทรกิตติ ธีรพร กงบังเกิด ขนิษฐา รุตรัตนมงคล |
Keywords: | สาหร่ายเทา แอนติออกซิแดนท์ |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยนเรศวร |
URI: | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/649 |
Appears in Collections: | ผลงานวิจัยบุคลากร |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | 25.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.