Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/649
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นิติพงศ์ จิตรีโภชน์ | - |
dc.contributor.author | กมลวรรณ โรจน์สุนทรกิตติ | - |
dc.contributor.author | ธีรพร กงบังเกิด | - |
dc.contributor.author | ขนิษฐา รุตรัตนมงคล | - |
dc.date.accessioned | 2016-11-30T07:43:37Z | - |
dc.date.available | 2016-11-30T07:43:37Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/649 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.subject | สาหร่ายเทา | en_US |
dc.subject | แอนติออกซิแดนท์ | en_US |
dc.title | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ผลของกระบวนการทำแห้งต่อกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของผลิตภัณฑ์สาหร่ายเทาน้ำอบแห้ง | en_US |
dc.title.alternative | ผลของกระบวนการทำแห้งต่อกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของผลิตภัณฑ์สาหร่ายเทาน้ำอบแห้ง | en_US |
dc.title.alternative | Optimization of drying process on antioxidant activities of dried spirogyra (Spirogyra spp.) | en_US |
dc.type | Research | en_US |
Appears in Collections: | ผลงานวิจัยบุคลากร |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | 25.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.