Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/649
Title: รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ผลของกระบวนการทำแห้งต่อกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของผลิตภัณฑ์สาหร่ายเทาน้ำอบแห้ง
Other Titles: ผลของกระบวนการทำแห้งต่อกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของผลิตภัณฑ์สาหร่ายเทาน้ำอบแห้ง
Optimization of drying process on antioxidant activities of dried spirogyra (Spirogyra spp.)
Authors: นิติพงศ์ จิตรีโภชน์
กมลวรรณ โรจน์สุนทรกิตติ
ธีรพร กงบังเกิด
ขนิษฐา รุตรัตนมงคล
Keywords: สาหร่ายเทา
แอนติออกซิแดนท์
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยนเรศวร
URI: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/649
Appears in Collections:ผลงานวิจัยบุคลากร

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdf25.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.