Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/649
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนิติพงศ์ จิตรีโภชน์-
dc.contributor.authorกมลวรรณ โรจน์สุนทรกิตติ-
dc.contributor.authorธีรพร กงบังเกิด-
dc.contributor.authorขนิษฐา รุตรัตนมงคล-
dc.date.accessioned2016-11-30T07:43:37Z-
dc.date.available2016-11-30T07:43:37Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/649-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectสาหร่ายเทาen_US
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์en_US
dc.titleรายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ผลของกระบวนการทำแห้งต่อกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของผลิตภัณฑ์สาหร่ายเทาน้ำอบแห้งen_US
dc.title.alternativeผลของกระบวนการทำแห้งต่อกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของผลิตภัณฑ์สาหร่ายเทาน้ำอบแห้งen_US
dc.title.alternativeOptimization of drying process on antioxidant activities of dried spirogyra (Spirogyra spp.)en_US
dc.typeResearchen_US
Appears in Collections:ผลงานวิจัยบุคลากร

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdf25.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.