Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3765
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนฤทธิ์ วันทอง-
dc.contributor.authorมัตติยา จินดากุล-
dc.date.accessioned2021-09-28T06:34:15Z-
dc.date.available2021-09-28T06:34:15Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3765-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectการเพิ่มผลผลิตทางการเกษตen_US
dc.subjectก๊าซเชื้อเพลิงen_US
dc.titleการเพิ่มผลผลิตของเตาอบมะขามจากการเพิ่มประสิทธิภาพการใช้พลังงานแก๊สen_US
dc.title.alternativeThe Productivity Increasing of Tamarind Baking Oven by Efficiency Improvement of Gas Utilizationen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
title.pdf76.47 kBAdobe PDFView/Open
abstract.pdf78.08 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf83.25 kBAdobe PDFView/Open
chapter1.pdf93.13 kBAdobe PDFView/Open
chapter2.pdf370.3 kBAdobe PDFView/Open
chapter3.pdf80.56 kBAdobe PDFView/Open
chapter4.pdf717.19 kBAdobe PDFView/Open
chapter5.pdf71.73 kBAdobe PDFView/Open
references.pdf59.35 kBAdobe PDFView/Open
appendix.pdf1.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.