Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3335
Title: การศึกษาเครื่องมือและเทคนิคของระบบบริหารคุณภาพโดยรวม (TQM) และระบบประกันความปลอดภัยของอาหาร (HACCP) เพื่อแก้ปัญหาในอุตสาหกรรมอาหาร
Other Titles: A study of tools and techniques in Total Quality Management and Hazard Analysis and Critical Control Points systems for solving the problem in food industry
Authors: มงคล ใสสม
สมบูรณ์ สอนสว่าง
Keywords: อุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมคุณภาพ
อุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมการผลิต
Issue Date: 2548
Publisher: มหาวิทยาลัยนเรศวร
URI: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3335
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
title.pdf44.7 kBAdobe PDFView/Open
abstract.pdf65.91 kBAdobe PDFView/Open
contents.pdf51.85 kBAdobe PDFView/Open
chapter1.pdf55.72 kBAdobe PDFView/Open
chapter2.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open
chapter3.pdf43.16 kBAdobe PDFView/Open
chapter4.pdf614.66 kBAdobe PDFView/Open
chapter5.pdf123.27 kBAdobe PDFView/Open
references.pdf12.33 kBAdobe PDFView/Open
appendix.pdf154.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.