Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3335
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorมงคล ใสสม-
dc.contributor.authorสมบูรณ์ สอนสว่าง-
dc.date.accessioned2021-08-31T09:22:49Z-
dc.date.available2021-08-31T09:22:49Z-
dc.date.issued2548-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3335-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมคุณภาพen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมการผลิตen_US
dc.titleการศึกษาเครื่องมือและเทคนิคของระบบบริหารคุณภาพโดยรวม (TQM) และระบบประกันความปลอดภัยของอาหาร (HACCP) เพื่อแก้ปัญหาในอุตสาหกรรมอาหารen_US
dc.title.alternativeA study of tools and techniques in Total Quality Management and Hazard Analysis and Critical Control Points systems for solving the problem in food industryen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
title.pdf44.7 kBAdobe PDFView/Open
abstract.pdf65.91 kBAdobe PDFView/Open
contents.pdf51.85 kBAdobe PDFView/Open
chapter1.pdf55.72 kBAdobe PDFView/Open
chapter2.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open
chapter3.pdf43.16 kBAdobe PDFView/Open
chapter4.pdf614.66 kBAdobe PDFView/Open
chapter5.pdf123.27 kBAdobe PDFView/Open
references.pdf12.33 kBAdobe PDFView/Open
appendix.pdf154.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.