Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/288| Title: | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์โครงการการพัฒนาผลิตภัณฑ์ปลาน้ำจืดชุบแป้งและขนมปังแช่เยือกแข็ง | 
| Other Titles: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ปลาน้ำจืดชุบแป้งทอดและขนมปังแช่เยือกแข็ง Product development of battered and breaded fresh water fish  | 
| Authors: | นิติพงศ์ จิตรีโภชน์ ธีรพร กงบังเกิด กมลวรรณ โรจน์สุนทรกิตติ  | 
| Keywords: | อาหารแช่แข็ง การแปรรูปอาหาร  | 
| Issue Date: | 2553 | 
| Publisher: | มหาวิทยาลัยนเรศวร | 
| URI: | http://10.10.20.172/dspace/handle/123456789/288 | 
| Appears in Collections: | ผลงานวิจัยบุคลากร | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| บทคัดย่อ.pdf | 234.3 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
