Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/288
Title: | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์โครงการการพัฒนาผลิตภัณฑ์ปลาน้ำจืดชุบแป้งและขนมปังแช่เยือกแข็ง |
Other Titles: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ปลาน้ำจืดชุบแป้งทอดและขนมปังแช่เยือกแข็ง Product development of battered and breaded fresh water fish |
Authors: | นิติพงศ์ จิตรีโภชน์ ธีรพร กงบังเกิด กมลวรรณ โรจน์สุนทรกิตติ |
Keywords: | อาหารแช่แข็ง การแปรรูปอาหาร |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยนเรศวร |
URI: | http://10.10.20.172/dspace/handle/123456789/288 |
Appears in Collections: | ผลงานวิจัยบุคลากร |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
บทคัดย่อ.pdf | 234.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.