Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/288
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนิติพงศ์ จิตรีโภชน์-
dc.contributor.authorธีรพร กงบังเกิด-
dc.contributor.authorกมลวรรณ โรจน์สุนทรกิตติ-
dc.date.accessioned2015-08-26T07:46:14Z-
dc.date.available2015-08-26T07:46:14Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://10.10.20.172/dspace/handle/123456789/288-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectอาหารแช่แข็งen_US
dc.subjectการแปรรูปอาหารen_US
dc.titleรายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์โครงการการพัฒนาผลิตภัณฑ์ปลาน้ำจืดชุบแป้งและขนมปังแช่เยือกแข็งen_US
dc.title.alternativeการพัฒนาผลิตภัณฑ์ปลาน้ำจืดชุบแป้งทอดและขนมปังแช่เยือกแข็งen_US
dc.title.alternativeProduct development of battered and breaded fresh water fishen_US
dc.typeResearchen_US
Appears in Collections:ผลงานวิจัยบุคลากร

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
บทคัดย่อ.pdf234.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.