Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/283| Title: | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การเพิ่มประสิทธิภาพการแปรรูปและประยุกต์ใช้เทคโนโลยีบรรจุแบบแอคทีฟ สำหรับปลาบดแผ่นกรอบที่ผลิตในระดับวิสาหกิจชุมชม |
| Other Titles: | Process efficiency improvement and application of active packaging technology for crisp-minced fish sheet produced by small-scale manufacturer การเพิ่มประสิทธิภาพการแปรรูปและประยุกต์ใช้เทคโนโลยีบรรจุแบบแอคทีฟ สำหรับปลาบดแผ่นกรอบที่ผลิตในระดับวิสาหกิจชุมชม |
| Authors: | ปุณฑริกา รัตนตรัยวงศ์ ศจี สุวรรณศรี ปริตา ธนสุกาญจน์ พิสิฐ วงศ์สง่าศรี |
| Keywords: | การอบแห้ง ปลา -- การอบแห้ง |
| Issue Date: | 2553 |
| Publisher: | มหาวิทยาลัยนเรศวร |
| URI: | http://10.10.20.172/dspace/handle/123456789/283 |
| Appears in Collections: | ผลงานวิจัยบุคลากร |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| บทคัดย่อ.pdf | 559.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
