Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/283
Title: รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การเพิ่มประสิทธิภาพการแปรรูปและประยุกต์ใช้เทคโนโลยีบรรจุแบบแอคทีฟ สำหรับปลาบดแผ่นกรอบที่ผลิตในระดับวิสาหกิจชุมชม
Other Titles: Process efficiency improvement and application of active packaging technology for crisp-minced fish sheet produced by small-scale manufacturer
การเพิ่มประสิทธิภาพการแปรรูปและประยุกต์ใช้เทคโนโลยีบรรจุแบบแอคทีฟ สำหรับปลาบดแผ่นกรอบที่ผลิตในระดับวิสาหกิจชุมชม
Authors: ปุณฑริกา รัตนตรัยวงศ์
ศจี สุวรรณศรี
ปริตา ธนสุกาญจน์
พิสิฐ วงศ์สง่าศรี
Keywords: การอบแห้ง
ปลา -- การอบแห้ง
Issue Date: 2553
Publisher: มหาวิทยาลัยนเรศวร
URI: http://10.10.20.172/dspace/handle/123456789/283
Appears in Collections:ผลงานวิจัยบุคลากร

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
บทคัดย่อ.pdf559.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.