Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/283
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปุณฑริกา รัตนตรัยวงศ์ | - |
dc.contributor.author | ศจี สุวรรณศรี | - |
dc.contributor.author | ปริตา ธนสุกาญจน์ | - |
dc.contributor.author | พิสิฐ วงศ์สง่าศรี | - |
dc.date.accessioned | 2015-08-26T07:45:34Z | - |
dc.date.available | 2015-08-26T07:45:34Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://10.10.20.172/dspace/handle/123456789/283 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.subject | การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ปลา -- การอบแห้ง | en_US |
dc.title | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การเพิ่มประสิทธิภาพการแปรรูปและประยุกต์ใช้เทคโนโลยีบรรจุแบบแอคทีฟ สำหรับปลาบดแผ่นกรอบที่ผลิตในระดับวิสาหกิจชุมชม | en_US |
dc.title.alternative | Process efficiency improvement and application of active packaging technology for crisp-minced fish sheet produced by small-scale manufacturer | en_US |
dc.title.alternative | การเพิ่มประสิทธิภาพการแปรรูปและประยุกต์ใช้เทคโนโลยีบรรจุแบบแอคทีฟ สำหรับปลาบดแผ่นกรอบที่ผลิตในระดับวิสาหกิจชุมชม | en_US |
dc.type | Research | en_US |
Appears in Collections: | ผลงานวิจัยบุคลากร |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
บทคัดย่อ.pdf | 559.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.