Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/263| Title: | รายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์ความแตกต่างของแบคทีเรียมีผลต่อคุณสมบัติของพอลิไฮดรอกซี บิวทีเรทที่ผลิตจากกากน้ำตาลและน้ำแช่ข้าวโพด |
| Other Titles: | ความแตกต่างของแบคทีเรียมีผลต่อคุณสมบัติของพอลิไฮดรอกซี บิวทีเรทที่ผลิตจากกากน้ำตาและน้ำแช่ข้าวโพด The effect of different bacteria on the properties of polyhydroxybutyrate produced from molasses and corn steep |
| Authors: | สิริลักษณ์ ชัยจำรัส |
| Keywords: | โพลีฟีนอล กากน้ำตาล |
| Issue Date: | 2554 |
| Publisher: | มหาวิทยาลัยนเรศวร |
| URI: | http://10.10.20.172/dspace/handle/123456789/263 |
| Appears in Collections: | ผลงานวิจัยบุคลากร |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| บทคัดย่อ.pdf | 288.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
