Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/819
Title: คู่มือความปลอดภัยในอุตสาหกรรมอาหาร กรณีศึกษาโรงงานผลิตหมูยอจังหวัดพิษณุโลก
Other Titles: Instruction manual of safety in food industry case study of pork sausage factory, Phitsanulok province
Authors: รวิโรจน์ ก้อนพวงมา
ชลวัฒน์ จันทร์โท
Keywords: โรงงาน –– มาตรการความปลอดภัย
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยนเรศวร
URI: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/819
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Wiroj Kunkuang.pdf39 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.