Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/819
Title: | คู่มือความปลอดภัยในอุตสาหกรรมอาหาร กรณีศึกษาโรงงานผลิตหมูยอจังหวัดพิษณุโลก |
Other Titles: | Instruction manual of safety in food industry case study of pork sausage factory, Phitsanulok province |
Authors: | รวิโรจน์ ก้อนพวงมา ชลวัฒน์ จันทร์โท |
Keywords: | โรงงาน –– มาตรการความปลอดภัย |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยนเรศวร |
URI: | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/819 |
Appears in Collections: | ปริญญานิพนธ์ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Wiroj Kunkuang.pdf | 39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.