Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/5424
Title: รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์แนวทางการลดสารก่อมะเร็งในผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์หมักของไทย
Other Titles: แนวทางการลดสารก่อมะเร็งในผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์หมักของไทย
Guidelines for reducing carcinogen in Thai fermented meat product
Authors: อมรรัตน์ วันอังคาร
วิลาสินี อินญาวิเลิศ
Keywords: สารก่อมะเร็ง
ผลงานบุคลากรมหาวิทยาลัยนเรศวร
Issue Date: 2563
Publisher: มหาวิทยาลัยนเรศวร
URI: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/5424
Appears in Collections:ผลงานวิจัยบุคลากร

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AmonratWanangkhan.pdf1.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.