Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/700
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วารินทร์ พิมพา | - |
dc.contributor.author | จักรกฤษณ์ พิมพา | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-30T10:11:07Z | - |
dc.date.available | 2017-03-30T10:11:07Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/700 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.subject | ไบโอฟิล์ม | en_US |
dc.subject | เซลลูโลส | en_US |
dc.subject | แป้งเม็ดทุเรียน | en_US |
dc.title | รายงานการโครงการวิจัยเรื่องการสังเคราะห์คอมโพไซต์แป้งเม็ดทุเรียน-อนุภาคนาโนเซลลูโลสและประสิทธิผลของการใช้เป็นบรรจุภัณฑ์แอกทีฟ | en_US |
dc.title.alternative | Synthesis of a novel durian seed starch-cellulose nanoparticle composite and its effectiveness use as active food packaging | en_US |
dc.title.alternative | การสังเคราะห์คอมโพไซต์แป้งเม็ดทุเรียน-อนุภาคนาโนเซลลูโลสและประสิทธิผลของการใช้เป็นบรรจุภัณฑ์แอกทีฟ | en_US |
dc.type | Research | en_US |
Appears in Collections: | ผลงานวิจัยบุคลากร |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | 15.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.