Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/699
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วารินทร์ พิมพา | - |
dc.contributor.author | จักรกฤษณ์ พิมพา | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-30T10:10:51Z | - |
dc.date.available | 2017-03-30T10:10:51Z | - |
dc.date.issued | 2558 | - |
dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/699 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.subject | ไคโตแซน | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | รายงานการวิจัยโครงการวิจัยเรื่องนวัตกรรมการปรับปรุงคุณภาพและอายุการเก็บรักษาผลลิ้นจี่โดยใช้ไคโตแซน-อนุภาคนาโนเงินคอมโพไซต์ | en_US |
dc.title.alternative | นวัตกรรมการปรับปรุงคุณภาพและอายุการเก็บรักษาผลลิ้นจี่โดยใช้ไคโตแซน-อนุภาคนาโนเงินคอมโพไซต์ | en_US |
dc.title.alternative | Innovative improvement of quality and shelf-life of litchi with chitosan-Ag nanoparticle composites | en_US |
dc.type | Research | en_US |
Appears in Collections: | ผลงานวิจัยบุคลากร |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | 12.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.