Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/6085| Title: | ผลของระดับอุณหภูมิในบรรยากาศที่แตกต่างกัน ที่มีต่อปริมาณธาตุอาหารในดินและองค์ประกอบผลผลิตของถั่วเหลือง (Glycine max (L.) Merrill) | 
| Other Titles: | Effects of different levels of air temperature on Soil Nutritions and Yield Components of Soybean (Glycine max (L.) Merrill) | 
| Authors: | วริศรา ปานพรม วิสาคร วงษ์พิมพา  | 
| Keywords: | ถั่วเหลือง ธาตุอาหารพืช ถั่วเหลือง -- พันธุ์ ถั่วเหลือง -- การเจริญเติบโต  | 
| Issue Date: | 2557 | 
| Publisher: | มหาวิทยาลัยนเรศวร | 
| URI: | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/6085 | 
| Appears in Collections: | ปริญญานิพนธ์ | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| WarisaraPanprom.pdf | 4.34 MB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
