Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/6085
Title: ผลของระดับอุณหภูมิในบรรยากาศที่แตกต่างกัน ที่มีต่อปริมาณธาตุอาหารในดินและองค์ประกอบผลผลิตของถั่วเหลือง (Glycine max (L.) Merrill)
Other Titles: Effects of different levels of air temperature on Soil Nutritions and Yield Components of Soybean (Glycine max (L.) Merrill)
Authors: วริศรา ปานพรม
วิสาคร วงษ์พิมพา
Keywords: ถั่วเหลือง
ธาตุอาหารพืช
ถั่วเหลือง -- พันธุ์
ถั่วเหลือง -- การเจริญเติบโต
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยนเรศวร
URI: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/6085
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
WarisaraPanprom.pdf4.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.