Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/6085
Title: | ผลของระดับอุณหภูมิในบรรยากาศที่แตกต่างกัน ที่มีต่อปริมาณธาตุอาหารในดินและองค์ประกอบผลผลิตของถั่วเหลือง (Glycine max (L.) Merrill) |
Other Titles: | Effects of different levels of air temperature on Soil Nutritions and Yield Components of Soybean (Glycine max (L.) Merrill) |
Authors: | วริศรา ปานพรม วิสาคร วงษ์พิมพา |
Keywords: | ถั่วเหลือง ธาตุอาหารพืช ถั่วเหลือง -- พันธุ์ ถั่วเหลือง -- การเจริญเติบโต |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยนเรศวร |
URI: | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/6085 |
Appears in Collections: | ปริญญานิพนธ์ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
WarisaraPanprom.pdf | 4.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.