Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/6085
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวริศรา ปานพรม-
dc.contributor.authorวิสาคร วงษ์พิมพา-
dc.date.accessioned2024-06-11T01:35:45Z-
dc.date.available2024-06-11T01:35:45Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/6085-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectถั่วเหลืองen_US
dc.subjectธาตุอาหารพืชen_US
dc.subjectถั่วเหลือง -- พันธุ์en_US
dc.subjectถั่วเหลือง -- การเจริญเติบโตen_US
dc.titleผลของระดับอุณหภูมิในบรรยากาศที่แตกต่างกัน ที่มีต่อปริมาณธาตุอาหารในดินและองค์ประกอบผลผลิตของถั่วเหลือง (Glycine max (L.) Merrill)en_US
dc.title.alternativeEffects of different levels of air temperature on Soil Nutritions and Yield Components of Soybean (Glycine max (L.) Merrill)en_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
WarisaraPanprom.pdf4.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.