Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/604
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วชิราวดี มาลากุล | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-22T02:01:27Z | - |
dc.date.available | 2016-06-22T02:01:27Z | - |
dc.date.issued | 2558 | - |
dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/604 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.subject | เบาหวาน -- ผู้ป่วย | en_US |
dc.subject | อินสุลิน -- สารอนุพันธ์ | en_US |
dc.subject | ผลงานบุคลากรมหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.title | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ โครงการ : ฤทธิ์ของสารนารินจินต่อการเกิดผลิตภัณฑ์ แอดวานซ์ ไกลเคชั่น เอ็นโปรดักส์ | en_US |
dc.title.alternative | ฤทธิ์ของสารนารินจินต่อการเกิดผลิตภัณฑ์ แอดวานซ์ ไกลเคชั่น เอ็นโปรดักส์ | en_US |
dc.title.alternative | Effect of naringing on the formation of advanced glycation end products | en_US |
dc.type | Research | en_US |
Appears in Collections: | ผลงานวิจัยบุคลากร |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | 8.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.