Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/604
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวชิราวดี มาลากุล-
dc.date.accessioned2016-06-22T02:01:27Z-
dc.date.available2016-06-22T02:01:27Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/604-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectเบาหวาน -- ผู้ป่วยen_US
dc.subjectอินสุลิน -- สารอนุพันธ์en_US
dc.subjectผลงานบุคลากรมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.titleรายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ โครงการ : ฤทธิ์ของสารนารินจินต่อการเกิดผลิตภัณฑ์ แอดวานซ์ ไกลเคชั่น เอ็นโปรดักส์en_US
dc.title.alternativeฤทธิ์ของสารนารินจินต่อการเกิดผลิตภัณฑ์ แอดวานซ์ ไกลเคชั่น เอ็นโปรดักส์en_US
dc.title.alternativeEffect of naringing on the formation of advanced glycation end productsen_US
dc.typeResearchen_US
Appears in Collections:ผลงานวิจัยบุคลากร

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdf8.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.