Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/542
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นิติพงศ์ จิตรีโภชน์ | - |
dc.contributor.author | กมลวรรณ โรจน์สุนทรกิตติ | - |
dc.contributor.author | ธีรพร กงบังเกิด | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-06T06:33:24Z | - |
dc.date.available | 2016-01-06T06:33:24Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/542 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.subject | แอนติออกซิแดนท์ | en_US |
dc.subject | เปลือกมันเทศ -- วิจัย | en_US |
dc.title | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์โครงการผลของสารสกัดเปลือกมันเทศในการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระจากธรรมชาติในน้ำมันทอด | en_US |
dc.title.alternative | Effect of sweet potato peels extracts as natural antioxidant on frying oil | en_US |
dc.title.alternative | ผลของสารสกัดเปลือกมันเทศในการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระจากธรรมชาติในน้ำมันทอด | en_US |
dc.type | Research | en_US |
Appears in Collections: | ผลงานวิจัยบุคลากร |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | 19.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.