Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/5424
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อมรรัตน์ วันอังคาร | - |
dc.contributor.author | วิลาสินี อินญาวิเลิศ | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-26T03:11:38Z | - |
dc.date.available | 2023-04-26T03:11:38Z | - |
dc.date.issued | 2563 | - |
dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/5424 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.subject | สารก่อมะเร็ง | en_US |
dc.subject | ผลงานบุคลากรมหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.title | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์แนวทางการลดสารก่อมะเร็งในผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์หมักของไทย | en_US |
dc.title.alternative | แนวทางการลดสารก่อมะเร็งในผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์หมักของไทย | en_US |
dc.title.alternative | Guidelines for reducing carcinogen in Thai fermented meat product | en_US |
dc.type | Research | en_US |
Appears in Collections: | ผลงานวิจัยบุคลากร |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AmonratWanangkhan.pdf | 1.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.