Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/5424
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอมรรัตน์ วันอังคาร-
dc.contributor.authorวิลาสินี อินญาวิเลิศ-
dc.date.accessioned2023-04-26T03:11:38Z-
dc.date.available2023-04-26T03:11:38Z-
dc.date.issued2563-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/5424-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectสารก่อมะเร็งen_US
dc.subjectผลงานบุคลากรมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.titleรายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์แนวทางการลดสารก่อมะเร็งในผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์หมักของไทยen_US
dc.title.alternativeแนวทางการลดสารก่อมะเร็งในผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์หมักของไทยen_US
dc.title.alternativeGuidelines for reducing carcinogen in Thai fermented meat producten_US
dc.typeResearchen_US
Appears in Collections:ผลงานวิจัยบุคลากร

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AmonratWanangkhan.pdf1.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.