Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4989
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปวีนา น้อยทัพ | - |
dc.contributor.author | จตุรพร รักษ์งาร | - |
dc.contributor.author | เพชรรุ้ง แสนานุช | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T07:56:42Z | - |
dc.date.available | 2022-10-27T07:56:42Z | - |
dc.date.issued | 2563 | - |
dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4989 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.subject | น้ำส้มสายชู | en_US |
dc.subject | ถั่งเช่าสีทอง | en_US |
dc.subject | กรดอะซิติก | en_US |
dc.subject | คอร์ไดซิปิน | en_US |
dc.subject | ผลงานบุคลากรมหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.title | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การผลิตน้ำส้มสานยชูหมักจากเส้นใยและน้ำเสียงเห็ดถั่งเช่าสีทอง | en_US |
dc.title.alternative | การผลิตน้ำส้มสานยชูหมักจากเส้นใยและน้ำเสียงเห็ดถั่งเช่าสีทอง | en_US |
dc.title.alternative | Fermented vinegar production from mycelium and liquid media of cordyceps militaris | en_US |
dc.type | Research | en_US |
Appears in Collections: | ผลงานวิจัยบุคลากร |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PawinaNoithap.pdf | 3.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.