Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4872
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิรกิตติ์ ธรรมลิขิต-
dc.contributor.authorไชยกร รูปสม-
dc.contributor.authorศุภกิจ พิมพ์ไกร-
dc.date.accessioned2022-09-16T02:50:08Z-
dc.date.available2022-09-16T02:50:08Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4872-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.titleอิทธิพลของการกระตุ้นด้วยไมโครเวฟต่อการผลิตน้ำมันงาขาวสกัดเย็นโดยใช้กระบอกไฮดรอลิกen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
JirakitThamlikit.pdf5.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.