Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4817
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เจตนิพัทธ์ บัวนุ่ม | - |
dc.contributor.author | ชินาธิป เหลืองประเสริฐ | - |
dc.contributor.author | รุ่งโรจน์ คำชื่น | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-14T06:41:50Z | - |
dc.date.available | 2022-09-14T06:41:50Z | - |
dc.date.issued | 2560 | - |
dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4817 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.title | อิทธิพลของอุณหภูมิ กำาลังไฟฟ้า และเวลาต่ออัตราการผลิตน้ำมันงาดำสกัดเย็นโดยใช้เครื่องบีบอัดแบบสกรู | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | ปริญญานิพนธ์ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
JetanipatBuanum.pdf | 2.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.