Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4191
Title: | การออกแบบเคาน์เตอร์อาหารสำหรับพื้นที่ขนาดเล็กกรณีศึกษาร้านอาหารเล้าไก่ |
Other Titles: | DESIGN OF COUNTER FOOD FOR SMALL AREA A CASE STUDY OF RESTAURANT NAMED THE LAWL KAI |
Authors: | กรกานต์ สารีพันธ์ |
Issue Date: | 2560 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยนเรศวร |
URI: | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4191 |
Appears in Collections: | ปริญญานิพนธ์ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KorakarnSareephan.pdf | 4.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.