Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4191
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกรกานต์ สารีพันธ์-
dc.date.accessioned2021-12-15T02:51:49Z-
dc.date.available2021-12-15T02:51:49Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4191-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.titleการออกแบบเคาน์เตอร์อาหารสำหรับพื้นที่ขนาดเล็กกรณีศึกษาร้านอาหารเล้าไก่en_US
dc.title.alternativeDESIGN OF COUNTER FOOD FOR SMALL AREA A CASE STUDY OF RESTAURANT NAMED THE LAWL KAIen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KorakarnSareephan.pdf4.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.