Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4191
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กรกานต์ สารีพันธ์ | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-15T02:51:49Z | - |
dc.date.available | 2021-12-15T02:51:49Z | - |
dc.date.issued | 2560 | - |
dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4191 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.title | การออกแบบเคาน์เตอร์อาหารสำหรับพื้นที่ขนาดเล็กกรณีศึกษาร้านอาหารเล้าไก่ | en_US |
dc.title.alternative | DESIGN OF COUNTER FOOD FOR SMALL AREA A CASE STUDY OF RESTAURANT NAMED THE LAWL KAI | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | ปริญญานิพนธ์ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KorakarnSareephan.pdf | 4.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.