Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3588
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปิติพงษ์ ใจปิน-
dc.contributor.authorกาญจนา มะลิ-
dc.date.accessioned2021-09-15T07:24:03Z-
dc.date.available2021-09-15T07:24:03Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3588-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์มะพร้าวen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหาร -- การวางแผนen_US
dc.titleการวางแผนทรัพยากรองค์กร กรณีศึกษา อุตสาหกรรมอาหาร บริษัทเอ๊กโซติคฟู๊ต จำกัดen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
title.pdf72.76 kBAdobe PDFView/Open
abstract.pdf69.72 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf86.27 kBAdobe PDFView/Open
chapter1.pdf70.96 kBAdobe PDFView/Open
chapter2.pdf427.48 kBAdobe PDFView/Open
chapter3.pdf76.23 kBAdobe PDFView/Open
chapter4.pdf352.35 kBAdobe PDFView/Open
chapter5.pdf77.63 kBAdobe PDFView/Open
references.pdf58.8 kBAdobe PDFView/Open
appendix.pdf172.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.