Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/326
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเพชรรุ้ง เสนานุช-
dc.date.accessioned2015-09-15T08:48:21Z-
dc.date.available2015-09-15T08:48:21Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://10.10.20.172/dspace/handle/123456789/326-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectจุลชีววิทยาทางอาหารen_US
dc.titleคู่มือบทปฎิบัติการจุลชีววิทยาอาหารen_US
dc.title.alternativeFood Microbiology Laboratory Manualen_US
dc.typeResearchen_US
Appears in Collections:ผลงานวิจัยบุคลากร

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ฉบับเต็ม (Full text).pdf37.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.