Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/294Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | สุดารัตน์ เจียมยั่งยืน | - |
| dc.contributor.author | ชฎา ณรงค์ฤทธิ์ | - |
| dc.date.accessioned | 2015-08-26T07:47:02Z | - |
| dc.date.available | 2015-08-26T07:47:02Z | - |
| dc.date.issued | 2551 | - |
| dc.identifier.uri | http://10.10.20.172/dspace/handle/123456789/294 | - |
| dc.language.iso | tha | en_US |
| dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
| dc.subject | ข้าวกล้องงอก -- วิจัย | en_US |
| dc.title | รายงานวิจัยฉบับสมบุรณ์การศึกษาและพัฒนาผลิตภัณฑ์ข้าวกล้องงอก | en_US |
| dc.title.alternative | Study and Product Development of Germinated Brown Rice | en_US |
| dc.title.alternative | การศึกษาและพัฒนาผลิตภัณฑ์ข้าวกล้องงอก | en_US |
| dc.type | Research | en_US |
| Appears in Collections: | ผลงานวิจัยบุคลากร | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| บทคัดย่อ.pdf | 296.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
