Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/2006
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เจษฎา เผ่นโผน | - |
dc.contributor.author | ภัทรวดี สมพมิตร | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-19T03:26:22Z | - |
dc.date.available | 2021-02-19T03:26:22Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/2006 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.subject | ขนมจีน | en_US |
dc.subject | การผลิต | en_US |
dc.subject | โรงงานผลิตขนมจีน | en_US |
dc.title | การปรับปรุงการทำงานของการผลิตขนมจีบ โรงงานขนมจีบ จังหวัดพิจิตร | en_US |
dc.title.alternative | The improvement of production process at dimsum factory in Phichit province | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | ปริญญานิพนธ์ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Jadsada_Phenphon.pdf | 10.66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.