Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/2006
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเจษฎา เผ่นโผน-
dc.contributor.authorภัทรวดี สมพมิตร-
dc.date.accessioned2021-02-19T03:26:22Z-
dc.date.available2021-02-19T03:26:22Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/2006-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectขนมจีนen_US
dc.subjectการผลิตen_US
dc.subjectโรงงานผลิตขนมจีนen_US
dc.titleการปรับปรุงการทำงานของการผลิตขนมจีบ โรงงานขนมจีบ จังหวัดพิจิตรen_US
dc.title.alternativeThe improvement of production process at dimsum factory in Phichit provinceen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Jadsada_Phenphon.pdf10.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.