Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1648
Title: การศึกษาการปรับปรุงผลิตภาพในกระบวนการผลิตน้ำพริก
Other Titles: A STUDY OF PRODUCTIVITY IMPROVEMENT IN CHILI PASTE PRODUCTION PROCESS TO GMP SYSTEM CASE : SAMPEENONG CHILI PASTE FACTORY, NAKHONSAWAN PROVINCE
Authors: พชร ล้วนเหล่าอังกูร
สุกฤษฏิ์ มีแดนไผ่
Keywords: น้ำพริก –– การควบคุมการผลิต
อุตสาหกรรมอาหาร –– การควบคุมการผลิต
Issue Date: 2552
Publisher: มหาวิทยาลัยนเรศวร
URI: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1648
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Phachara Luanlaoanggoon.pdf16.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.