Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1648
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพชร ล้วนเหล่าอังกูร-
dc.contributor.authorสุกฤษฏิ์ มีแดนไผ่-
dc.date.accessioned2020-11-25T07:51:20Z-
dc.date.available2020-11-25T07:51:20Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1648-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectน้ำพริก –– การควบคุมการผลิตen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหาร –– การควบคุมการผลิตen_US
dc.titleการศึกษาการปรับปรุงผลิตภาพในกระบวนการผลิตน้ำพริกen_US
dc.title.alternativeA STUDY OF PRODUCTIVITY IMPROVEMENT IN CHILI PASTE PRODUCTION PROCESS TO GMP SYSTEM CASE : SAMPEENONG CHILI PASTE FACTORY, NAKHONSAWAN PROVINCEen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Phachara Luanlaoanggoon.pdf16.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.