Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1648
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พชร ล้วนเหล่าอังกูร | - |
dc.contributor.author | สุกฤษฏิ์ มีแดนไผ่ | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-25T07:51:20Z | - |
dc.date.available | 2020-11-25T07:51:20Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1648 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.subject | น้ำพริก –– การควบคุมการผลิต | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมอาหาร –– การควบคุมการผลิต | en_US |
dc.title | การศึกษาการปรับปรุงผลิตภาพในกระบวนการผลิตน้ำพริก | en_US |
dc.title.alternative | A STUDY OF PRODUCTIVITY IMPROVEMENT IN CHILI PASTE PRODUCTION PROCESS TO GMP SYSTEM CASE : SAMPEENONG CHILI PASTE FACTORY, NAKHONSAWAN PROVINCE | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | ปริญญานิพนธ์ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Phachara Luanlaoanggoon.pdf | 16.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.