Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/700
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวารินทร์ พิมพา-
dc.contributor.authorจักรกฤษณ์ พิมพา-
dc.date.accessioned2017-03-30T10:11:07Z-
dc.date.available2017-03-30T10:11:07Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/700-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectไบโอฟิล์มen_US
dc.subjectเซลลูโลสen_US
dc.subjectแป้งเม็ดทุเรียนen_US
dc.titleรายงานการโครงการวิจัยเรื่องการสังเคราะห์คอมโพไซต์แป้งเม็ดทุเรียน-อนุภาคนาโนเซลลูโลสและประสิทธิผลของการใช้เป็นบรรจุภัณฑ์แอกทีฟen_US
dc.title.alternativeSynthesis of a novel durian seed starch-cellulose nanoparticle composite and its effectiveness use as active food packagingen_US
dc.title.alternativeการสังเคราะห์คอมโพไซต์แป้งเม็ดทุเรียน-อนุภาคนาโนเซลลูโลสและประสิทธิผลของการใช้เป็นบรรจุภัณฑ์แอกทีฟen_US
dc.typeResearchen_US
Appears in Collections:ผลงานวิจัยบุคลากร

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdf15.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.