Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4103
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพสวิน ชูสุวรรณ-
dc.contributor.authorภาณุพงษ์ เสมอการ-
dc.date.accessioned2021-11-23T08:00:00Z-
dc.date.available2021-11-23T08:00:00Z-
dc.date.issued2550-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4103-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectบริษัทเจริญโภคภัณฑ์อาหารen_US
dc.subjectการวางแผนการผลิตen_US
dc.subjectการควบคุมสินค้าคงคลังen_US
dc.titleการวางแผนทรัพยากรขององค์กร กรณีศึกษา อุตสาหกรรมแปรรูปอาหารสัตว์ (บริษัท เจริญโภคภัณฑ์อาหาร จำกัด (มหาชน)en_US
dc.title.alternativeEnterprise Resource Plannign Case Study of Animal Feed Processing Industry (Charoen Pokphand Foods PCL.)en_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PossawinShusuwan.pdf3.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.