Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3873
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกมล ชัยมงคล-
dc.contributor.authorศรศิลป์ พรมอินทร์-
dc.date.accessioned2021-09-28T09:05:23Z-
dc.date.available2021-09-28T09:05:23Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3873-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมน้ำปลาen_US
dc.subjectน้ำปลาen_US
dc.titleการวางแผนทรัพยากรขององค์กร กรณีศึกษา อุตสาหกรรมน้ำปลา (โรงงานน้ำปลาปราณี)en_US
dc.title.alternativeEnterprise Resource Planning Case Study of Fish Sauce Industry (Pranee fish sauce factory)en_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
title.pdf77.09 kBAdobe PDFView/Open
abstract.pdf78.49 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf116.47 kBAdobe PDFView/Open
chapter1.pdf76.05 kBAdobe PDFView/Open
chapter2.pdf685.51 kBAdobe PDFView/Open
chapter3.pdf73.33 kBAdobe PDFView/Open
chapter4.pdf774.99 kBAdobe PDFView/Open
chapter5.pdf87.35 kBAdobe PDFView/Open
references.pdf95.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.