Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/283
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปุณฑริกา รัตนตรัยวงศ์-
dc.contributor.authorศจี สุวรรณศรี-
dc.contributor.authorปริตา ธนสุกาญจน์-
dc.contributor.authorพิสิฐ วงศ์สง่าศรี-
dc.date.accessioned2015-08-26T07:45:34Z-
dc.date.available2015-08-26T07:45:34Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://10.10.20.172/dspace/handle/123456789/283-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectการอบแห้งen_US
dc.subjectปลา -- การอบแห้งen_US
dc.titleรายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การเพิ่มประสิทธิภาพการแปรรูปและประยุกต์ใช้เทคโนโลยีบรรจุแบบแอคทีฟ สำหรับปลาบดแผ่นกรอบที่ผลิตในระดับวิสาหกิจชุมชมen_US
dc.title.alternativeProcess efficiency improvement and application of active packaging technology for crisp-minced fish sheet produced by small-scale manufactureren_US
dc.title.alternativeการเพิ่มประสิทธิภาพการแปรรูปและประยุกต์ใช้เทคโนโลยีบรรจุแบบแอคทีฟ สำหรับปลาบดแผ่นกรอบที่ผลิตในระดับวิสาหกิจชุมชมen_US
dc.typeResearchen_US
Appears in Collections:ผลงานวิจัยบุคลากร

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
บทคัดย่อ.pdf559.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.