Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/2733
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชนิกานต์ คำปวง-
dc.contributor.authorสุพรรษา จันทร์ศีรี-
dc.date.accessioned2021-07-08T03:35:17Z-
dc.date.available2021-07-08T03:35:17Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/2733-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectการประหยัดพลังงานen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมการเกษตรen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหารen_US
dc.titleCite thisExport Record Add to Favorites แนวทางในการประหยัดพลังงานในอุตสาหกรรมอาหารและอุตสาหกรรมการเกษตร เขตภาคเหนือตอนล่างen_US
dc.title.alternativeGuideline for Energy Saving Approach in Food and Agro Industries in Lower Northern Regionen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ChanikanKampuang.pdf13.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.