Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/2681
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพีรวุฒิ วงษ์วิไล-
dc.contributor.authorอดิศร ปานฟัก-
dc.date.accessioned2021-07-02T08:39:15Z-
dc.date.available2021-07-02T08:39:15Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/2681-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectไฮดรอกซีอะพาไทต์en_US
dc.subjectวัสดุเชิงประกอบen_US
dc.titleศึกษาสมบัติความแข็งแรงดึงของวัสดุเชิงประกอบแป้งข้าวเหนียวกับไฮดรอกซีอะพาไทต์ที่สังเคราะห็ได้จากกระดูกสัตว์en_US
dc.title.alternativeStudy Tensile Strength of Glutinous Rice Flour-Hydroxyapatite Synthesized from Animal Boneen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PeerawutWongwilai.pdf2.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.