Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/209
Title: รายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์จลนพลศาสตร์การยับยั้งสปอร์ของ Bacillus cereus ด้วยความร้อนในกระบวนการพาสเจอร์ไรซ์นม
Other Titles: จลนพลศาสตร์การยับยั้งสปอร์ของ Bacillus cereus ด้วยความร้อนในกระบวนการพาสเจอร์ไรซ์นม
Heat inactivation kinetics of bacillus cereus spores in milk pasteuriztion
Authors: อรอินทุ์ ประไชโย
วรสิทธิ์ โทจำปา
นที ทองศิริ
Keywords: นมพาสเจอร์ไรส์
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยนเรศวร
URI: http://10.10.20.172/dspace/handle/123456789/209
Appears in Collections:ผลงานวิจัยบุคลากร

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ornin.pdf19.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.