Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/925
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวนัฐพงศ์ หงส์ศรีพันธ์-
dc.date.accessioned2019-11-19T08:29:08Z-
dc.date.available2019-11-19T08:29:08Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/925-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectการออกแบบคอนวิเนียนen_US
dc.subjectไส้กรอก -- อุตสาหกรรมเนื้อสัตว์en_US
dc.titleการออกแบบคอนวิเนียนแพคเกจ (Convenience package) สำหรับไส้กรอกและแฮมแช่แข็งen_US
dc.title.alternativeConvenience package design for frozen sausage and hamen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Wanatphong Hongsriphan.pdf23.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.