Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/819
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรวิโรจน์ ก้อนพวงมา-
dc.contributor.authorชลวัฒน์ จันทร์โท-
dc.date.accessioned2019-08-27T03:37:55Z-
dc.date.available2019-08-27T03:37:55Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/819-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectโรงงาน –– มาตรการความปลอดภัยen_US
dc.titleคู่มือความปลอดภัยในอุตสาหกรรมอาหาร กรณีศึกษาโรงงานผลิตหมูยอจังหวัดพิษณุโลกen_US
dc.title.alternativeInstruction manual of safety in food industry case study of pork sausage factory, Phitsanulok provinceen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Wiroj Kunkuang.pdf39 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.