Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/819
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รวิโรจน์ ก้อนพวงมา | - |
dc.contributor.author | ชลวัฒน์ จันทร์โท | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-27T03:37:55Z | - |
dc.date.available | 2019-08-27T03:37:55Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/819 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.subject | โรงงาน –– มาตรการความปลอดภัย | en_US |
dc.title | คู่มือความปลอดภัยในอุตสาหกรรมอาหาร กรณีศึกษาโรงงานผลิตหมูยอจังหวัดพิษณุโลก | en_US |
dc.title.alternative | Instruction manual of safety in food industry case study of pork sausage factory, Phitsanulok province | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | ปริญญานิพนธ์ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Wiroj Kunkuang.pdf | 39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.