Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/816
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนพรัก โพธิ์ศรี-
dc.contributor.authorสุลักขณา สร้างโรง-
dc.date.accessioned2019-08-27T03:37:37Z-
dc.date.available2019-08-27T03:37:37Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/816-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectโรงงานen_US
dc.subjectการจัดการโรงงานen_US
dc.subjectการควบคุมการผลิตen_US
dc.titleการปรับปรุงวิธีการทำงาน เพื่อลดความสูญเสียในกระบวนการผลิต กรณีศึกษา โรงงานชำแหละไก่ จังหวัดพิษณุโลกen_US
dc.title.alternativeWork method improvement to reduce losses in the production : a case study in chicken slaughterhouse Phitsanuloken_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nopparuk Phosri.pdf34.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.