Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/5098Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | ติณะคัด, ฐิติวรดา | - |
| dc.contributor.author | ตะเอกา, นิภาพร | - |
| dc.contributor.author | ฉิมทิม, ธีรภัทร | - |
| dc.date.accessioned | 2023-02-08T06:50:31Z | - |
| dc.date.available | 2023-02-08T06:50:31Z | - |
| dc.date.issued | 2565 | - |
| dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/5098 | - |
| dc.language.iso | tha | en_US |
| dc.subject | โปรตีนลูกผสม | en_US |
| dc.title | การใช้ Escherichia coli ในการสังเคราะห์โปรตีน S1 ของ SAR-CoV-2 ให้หลั่งออกภายนอกเซลล์ ผ่านระบบแฟลกเจลลา | en_US |
| dc.title.alternative | Extracellular protein production for S1 protein of SAR-CoV-2 via Escherichia coli flagellar system | en_US |
| dc.type | Research | en_US |
| Appears in Collections: | Ahs - Medical Technology | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 65MTBS-08-thesis.pdf | 1.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
