Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4672
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กชกร ม่วงเขียว | - |
dc.contributor.author | ณัฐภัทร เดือนแจ้ง | - |
dc.date.accessioned | 2022-04-20T03:23:51Z | - |
dc.date.available | 2022-04-20T03:23:51Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4672 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.title | การปรับปรุงกระบวนการทำงานของสายการผลิต มะขามจิ๊ดจ๊าด กรณีศึกษา : โรงงานผลิตมะขาม จังหวัด พิจิตร | en_US |
dc.title.alternative | Work improvement in tamarind sour with plum production line : a case study of tamarind factory in Phichit | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | ปริญญานิพนธ์ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KotchakronMuangkiew.pdf | 12.84 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.