Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4554
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ณัฐพงษ์ ศิลาเหลือง, วิทวัส ไชยชิน | - |
dc.contributor.author | อรรถพล ธีรนันท์ธนพัฒน์ | - |
dc.date.accessioned | 2022-04-04T06:55:15Z | - |
dc.date.available | 2022-04-04T06:55:15Z | - |
dc.date.issued | 2550 | - |
dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/4554 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.subject | สุขาภิบาลอาหาร -- การประเมิน | en_US |
dc.title | การประเมินสภาวะสุขาภิบาลอาหารร้านขายอาหารภายในมหาวิทยาลัยนเรศวร ปี พ.ศ. 2550 | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | ปริญญานิพนธ์ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NattapongSilaluang.pdf | 2.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.