Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3716
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเอกชัย แผ่นทอง-
dc.contributor.authorกิตติ อดทน-
dc.date.accessioned2021-09-20T03:36:11Z-
dc.date.available2021-09-20T03:36:11Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3716-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectการบริหารงานโลจิสติกส์en_US
dc.subjectขิงดอง -- การผลิตen_US
dc.titleการวางแผนการผลิตในโซ่อุปทาน ขิงดองen_US
dc.title.alternativeProduction Planning for Salted Ginger Supply Chainen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
title.pdf124.85 kBAdobe PDFView/Open
abstract.pdf80.98 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf95.4 kBAdobe PDFView/Open
chapter1.pdf67.78 kBAdobe PDFView/Open
chapter2.pdf186.09 kBAdobe PDFView/Open
chapter3.pdf63.14 kBAdobe PDFView/Open
chapter4.pdf497.49 kBAdobe PDFView/Open
chapter5.pdf75.9 kBAdobe PDFView/Open
references.pdf58 kBAdobe PDFView/Open
appendix.pdf54.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.