Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3513
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปิยะนันท์ สยนานนท์-
dc.contributor.authorวรพรรณ วัฒนพงศ์-
dc.date.accessioned2021-09-08T07:27:42Z-
dc.date.available2021-09-08T07:27:42Z-
dc.date.issued2548-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/3513-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมการผลิตen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมคุณภาพen_US
dc.titleการศึกษาระบบ GMP และ HACCP ของอุตสาหกรรมแปรรูปผักและผลไม้ในเขตภาคเหนือen_US
dc.title.alternativeA Study of GMP and HACCP Systems of Fruit and Vegetable Processing Industry In the Northern Regionen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
title.pdf25.43 kBAdobe PDFView/Open
abstract.pdf21.41 kBAdobe PDFView/Open
contents.pdf49.07 kBAdobe PDFView/Open
chapter1.pdf18.96 kBAdobe PDFView/Open
chapter2.pdf324.54 kBAdobe PDFView/Open
chapter3.pdf32.43 kBAdobe PDFView/Open
chapter4.pdf505.99 kBAdobe PDFView/Open
chapter5.pdf251.84 kBAdobe PDFView/Open
references.pdf9.4 kBAdobe PDFView/Open
appendix.pdf54.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.