Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/2733
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชนิกานต์ คำปวง | - |
dc.contributor.author | สุพรรษา จันทร์ศีรี | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-08T03:35:17Z | - |
dc.date.available | 2021-07-08T03:35:17Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/2733 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.subject | การประหยัดพลังงาน | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมการเกษตร | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมอาหาร | en_US |
dc.title | Cite thisExport Record Add to Favorites แนวทางในการประหยัดพลังงานในอุตสาหกรรมอาหารและอุตสาหกรรมการเกษตร เขตภาคเหนือตอนล่าง | en_US |
dc.title.alternative | Guideline for Energy Saving Approach in Food and Agro Industries in Lower Northern Region | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | ปริญญานิพนธ์ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ChanikanKampuang.pdf | 13.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.